Referat: Bredaryds IK - Tabergs SK

Sista matchen innan sommaruppehållet..borta mot Bredaryd.
Nog hade jag hoppats att vi skulle åka hem med 3 poäng , tyvärr så blev det bara en poäng denna gång.
Vi får nog ärligt talat vara glada för att vi fick med oss den poängen.
Vi spelade absolut inte den fotbollen som vi har gjort i dom tidigare matcherna , och ska vi köra med lite bortförklaringar eller kalla det vad som helst! Det märktes att vi bara hade med 6 st av våra U17 spelare! All heder åt våra 99:or som ställde upp och spelade bra och kämpade hela matchen , men det blev för många som inte spelat ihop innan.
Syntes tydligt i försvaret , plus att vi spelade med en 3-backslinje då matchen spelades som 9-manna.
Bredaryd gavs alldeles för enkelt att komma till avslut.....vi var inte med i någon lagdel , och 1:a halvlek var rent sagt ut dålig.
Så resultatet stod 2-2 i paus. Efter lite hårda ord i paus där vi lovade att vi inte skulle åka hem med en förlust! Blev spelet bättre och 2:a halvlek tycker jag vi spelade bättre än Bredaryd. Vi tog också ledningen genom Linn , 2-3
tyvärr så fick dom in 3-3 när det alls inte var långt kvar....jobbigt! (....rättvist)

Trots allt så går vi iaf till sommarledigt obesegrade , och i fortsatt serieledning.